Flawless whoat?

Werken doe ik nu zo’n 7 jaar in een rusthuis (officieel: Woon Zorg Centrum) op een afdeling voor personen met dementie. Dit vertel ik omdat wij als personeel in de zorgsector, zowel in het weekend als op feestdagen werken. Wij hebben dus één vrije dag in de week en bij mij is dat maandag. Ik hou echt van mijn vrije dag dus vandaar flawless monday.

Alles wat ik kan én wil doen probeer ik dus vooral op maandag in te plannen. Tegenwoordig is maandag ook gelijk aan mama-dag maar die deel ik met alle plezier met onze dochter Billie.

Voor zij die mij (nog) niet goed kennen stel ik me graag even voor.

Ik ga sinds 27 jaar door het leven als Siel. Samen met mijn vriend, onze dochter Billie en onze hond Pixie leven we in een net volledig gerenoveerde woning in Weerde. Mijn interesses liggen vooral bij planten en interieur. Genieten probeer ik van kleine dingen zoals de ondergaande zon of de geur van versgemaaid gras. Een verse gemberthee op een gezellige spelletjes avond kan ik ook zeker smaken.

Zoals je kon lezen ben ik vorig jaar in september voor het eerst mama geworden en dat is een super ingrijpende verandering, dat mama zijn. Hier zou ik graag wat meer over kwijt willen, vandaar deze (poging tot) een blog.

Een hele tijd geleden kreeg ik te horen dat ik dyslectisch ben, dus schrijven is al helemaal niet mijn sterkste kant maar dit houdt mij niet tegen om alles wat op mijn lever ligt neer te pennen.

Op instagram krijg je al wel een kleine kijk in mijn leven maar ik heb het gevoel dat ik meer mensen gericht kan bereiken met een eigen website. Zo kunnen enkel écht geïnteresseerden bij mijn verhalen terecht, dit lijkt me op de één of andere manier dan toch nét dat ietsje persoonlijker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven