Trollentocht in de Schorre

Wij gingen vandaag op trollentocht in de Schorre in Boom. Vandaag hadden we afgesproken met vrienden en hun twee kindjes. Onze vrienden hadden twee buggy’s mee maar dat raden we achteraf gezien niet echt aan, het pad is niet echt buggy vriendelijk. De kinderen hun leeftijd waren: 2,5jaar, 3jaar, 3,5jaar & 4,5jaar.

We parkeerden met onze auto op een wisselvallige zondag op parking 2 en stapten zo tot aan het plannetje van het domein. We kozen er bewust voor om een lus te stappen zodat we konden eindigen aan het dichtstbijzijnde punt om terug naar de parking te stappen.

De parking en ingang van het park is gratis. Met uitzondering als er iets te doen in binnen de Schorre. Hiervoor raadpleeg je best de kalender van het domein.

De eerste trollen vonden we op de berg waar de main stage van Tomorrowland in de zomer staat

In heel het domein van de Schorre kom je verwijzingen naar Tomorrowland tegen. Zoals deze mooie trap.

Wij gingen op een zondag en ze voorspelden niet al te goed weer maar in de namiddag wel droog dus regenlaarzen of wandelschoenen waren wel een must, zeker voor de stukken door het trollenbos.

Er zijn in het domein 7 trollen te spotten, de kindjes vonden het superleuk om ze mee te zoeken

De trollentoren is een heel stuk bergop maar deze stop is het stappen waard als jullie het aan de kids zouden vragen
Bij de trollentoren is genoeg plek voorzien om even te zitten en een koekje te eten. We namen een rugzak met wat snacks en fruit mee en flesjes water voor onderweg.
De trollentoren kan je helemaal beklimmen en geeft je een goed zicht over het domein maar eerlijk.. de mama’s zijn niet tot boven gegaan. Ik vond de kinderen daar nog wel wat klein voor en de trappen zijn niet zo goed beschermd aan de onderkant en ze gaven zelf ook aan wat schrik te hebben daarboven.
Bij deze trol is een blotenvoetenpad, lijkt mij heel leuk wanneer het wat warmer weer is.
Deze vond ik de leukste trol. De combinatie tussen het hout en het oude stenen gebouw 👌🏼
Dit plekje kwam voor ons vandaag wel van pas met die modderlaarzen.

De tocht zat er op! We vonden maar 5 van de 7 trollen maar voor de kindjes was het welletjes geweest. Wij stapten terug naar de auto’s en aten thuis lekkere wentelteefjes.

Ik kan deze uitstap alleen maar aanraden! Veel trollen-zoek-plezier

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven