Baby essentials

Omdat ik al een aantal keer de vraag kreeg wat wij juist gebruiken om onze kindjes te verzorgen giet ik deze in een blogpostje.

Foto: Siel Van der Borght

In bad

Al sinds de geboorte van onze dochter Billie zijn wij trouwe fan van de producten van Naïf. Deze zijn zacht en hebben een hele aangename geur. Billie wil haar haren nu ook vaak zelf wassen en het prikt niet in haar ogen. Wij kopen deze producten aan bij Het Land Van Ooit. De producten zien er nu iets anders uit want hebben sinds kort een nieuwe look gekregen. Voor nog geen €10 per zeep/shampoo is het al van jou.

Foto: Siel Van der Borght

Op de verzorgingstafel

Na het afdrogen met de superzachte handdoeken van Timboo smeren we de kindjes hun huidplooien en poepekes in met kokosolie. Wij doen al 2 jaar met hetzelfde potteke maar is stilaan wel aan vervanging toe. Van textuur is de olie redelijk hard maar smelt door de warmte zo op je vingertoppen. Als onze chauffage aanstaat zetten we het potje er even op alvorens we de kindjes in bad zetten, zo is de olie heel gemakkelijk in gebruik.

Wij kochten deze olie aan bij Blabloom voor €4,95.

Foto: website Blabloom.

Vochtige doekjes

En niet te vergeten, het puurste babydoekje ter wereld: Waterwipes! Deze vochtige doekjes bestaan 99,9% uit water en een druppel fruitextract. Wij kuisen er de vuile mondjes en handjes mee af en laten Billie er de tafel mee proper maken, dat doet ze graag. Om de zoveel tijd kopen wij een voordeelpakket (net omdat we ze zo frequent gebruiken). Te vinden in zowel kleine als grote verpakkingen.

Foto: Siel Van der Borght

De wilde haren temmen

Elke ochtend verfris ik Billie’s handjes, gezichtje, nek en haren met de Skin freshener van Mustela. Mag zowel gebruikt worden voor haar & huid. Ideaal om dagelijks te parfumeren, te verfrissen of de haren te kammen en houdt de huid zacht.

Te vinden voor +- €7 bij u lokale apotheker.

Foto: Siel Van der Borght / IG: FlawlessMonday

Een goede borstel waarmee je gemakkelijk door de haren kan kammen zonder je kindje elke keer pijn te doen is ook echt wel essentieel.

Wij kochten de onze bij het Kruidvat en daar zijn we echt heel tevreden mee.

Haarelastiekjes

Omdat kindjes vaak aan hun haren zitten of heel wild kunnen spelen zijn dure rekkers en speldjes uit den boze. Wij halen elastiekjes in huis van bij Kruidvat. Deze kosten €2,99 voor 500 stuks. Daar kan je toch niet voor sukkelen. ‘S avonds knip je ze best stuk want een tweede keer kan je ze meestal wel niet gebruiken omdat ze dan sneller stuk springen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven